ایران سرزمین کهن

سیاسی، اجتماعی ،فرهنگی ،نظامی

ایران سرزمین کهن

سیاسی، اجتماعی ،فرهنگی ،نظامی

گردو از منظر طب سنتی

گردو از منظر طب سنتی
مزاج گردو از منظر طب سنتی، گرم و خشک است. کسانی که می‌خواهند از مُصلح برای گردو استفاده کنند، می‌توانند سراغ این مواد غذایی بروند: انار ترش، سکنجبین، خشخاش و ترشی‌های طبیعی.

به گزارش بهداشت نیوز، مزاج گردو از منظر طب سنتی، گرم و خشک است. کسانی که می‌خواهند از مُصلح برای گردو استفاده کنند، می‌توانند سراغ این مواد غذایی بروند: انار ترش، سکنجبین، خشخاش و ترشی‌های طبیعی.

گردو، یکی از مغزهای بسیار لطیف است که خوش‌بختانه خصلت‌های زیادی دارد: تحلیل‌برنده ورم‌ها، تقویت‌کننده مغز و قلب و کبد. حتی مصرف آن به افزایش نیروی جنسی کمک می‌کند. خوردن گردو همراه با مویز بی‌دانه برای تقویت حافظه نیز مفید است.خوردن ۵۰ گرم مغز گردو که با انجیر کوبیده شده باشد، نقش موثری در تلیین طبع دارد.

گردو در میان انواع مغزها، بهترین مغز برای مزاج سالمندان محسوب می‌شود. کسانی که می‌خواهند از گردو برای بهبودی مشکلاتی مثل فلج و بی‌حسی اندام‌ها یا درد مفاصل ناشی از سوء مزاج سرد استفاده کنند، باید این دستورالعمل را انجام دهند: ابتدا گردو را با زیره کرمانی نرم بکوبند و با عسل مخلوط کنند. بعد این ترکیب را بر بدن فرد بیمار بمالند و رویش را بپوشانند تا خوب عرق کند. در ادامه بدن را بشویند و مانع از رسیدن آب یا هوای سرد به عضو مربوطه شوند.